Web design portofoliu

Web design portofoliu

Această secțiune se va concentra pe crearea unui portofoliu care să arate rezultatele muncii tale.

O privire de ansamblu asupra industriei designului web și a unor noi tendințe în design web, cu accent pe mobil.

Este foarte important pentru o persoană să aibă un portofoliu mare de proiecte digitale. Un portofoliu se va asigura că proiectele la care lucrați vor fi remarcate și astfel vă va ajuta să obțineți mai multă muncă. Cu toate acestea, într-un cadru corporativ, cuvântul „portofoliu” are un înțeles diferit.

Un portofoliu de web design este o colecție de lucrări creative care conține site-uri web, aplicații și chiar aplicații mobile. Scopul creării unei astfel de colecții este de a economisi timp prin consolidarea întregului conținut și a rezultatelor într-un singur document pentru ușurința de referință pe tot parcursul procesului.

Lucrez în domeniul web design-ului de mai bine de 10 ani. Îți voi împărtăși experiențele și sfaturile mele despre cum să-ți ajut clienții să creeze un portofoliu de care sunt mândri.

După ceva timp, va deveni obișnuit pe web să vezi portofolii de design. Unii designeri își oferă abilitățile și portofoliul ca o prezentare pentru potențiali clienți. Sub acest aspect, asistenții de scriere AI îi pot ajuta să-și prezinte munca. De exemplu, dacă clientul caută o nouă identitate de marcă sau tocmai a angajat un nou designer pentru compania sa, acesta poate folosi scriitori AI pentru a genera un portofoliu de lucrări vizuale care arată ce face persoana cu adevărat și ce face el/ea. poate face în viitor – în ceea ce privește conceptele de design și estetica.

Ne putem imagina oameni care lucrează într-un studio de design sau într-o agenție care trebuie să genereze mult conținut pentru clienți. Este posibil să nu fie familiarizați cu elementele de bază ale designului web, cazurile de utilizare interne și externe, tipurile de interacțiune etc. Ar trebui să putem găsi ce subiecte se potrivesc cel mai bine stilului de proiect la care lucrăm. Aceasta poate părea o sarcină simplă la început, dar există mult mai mult decât crearea de elemente grafice sau logo-uri.

Crearea de design web pentru un client nu înseamnă întotdeauna să găsești ideea de design potrivită și să o folosești pentru a crea un site web minunat. Este, de asemenea, despre crearea unui site web competitiv care să reflecte marca dvs.

Există multe moduri prin care companiile de web design își pot prezenta munca online. Printre aceștia, una dintre singurele modalități care încă o face în mod eficient este prezentarea portofoliilor lor pe web.

Dezvoltatorii și designerii ar trebui să arunce o privire la acest lucru, deoarece ar putea fi cea mai bună modalitate pentru ei de a obține trafic. De asemenea, oferă o bună oportunitate de a se prezenta și de a-și demonstra abilitățile potențialilor clienți.

Un portofoliu este o înregistrare a întregii lucrări pe care le-ați făcut. În acest caz, poate fi un site web, o pagină de destinație sau orice ați proiectat dvs.

În ceea ce privește obținerea mai multor clienți, Google AdWords este una dintre cele mai bune opțiuni pentru crearea și menținerea unui portofoliu. Vă permite să creați diferite tipuri de imagini pentru site-ul dvs., cum ar fi un clipart de imagine, precum și GIF-uri animate.

Designul web este o industrie în continuă schimbare. Odată cu progresul tehnologiei, acum putem accesa online cele mai recente tendințe și tendințe de design. Un web designer poate crea un site web în doar câteva minute, scutindu-i de a petrece zile sau săptămâni pentru a crea un site web.

Deși site-urile web sunt create folosind o mulțime de cunoștințe specifice, este mai mult despre crearea de conținut web decât despre crearea site-urilor web în sine. Deci, unii oameni ar putea să nu fie conștienți că și-ar putea folosi abilitățile pentru a crea site-uri web cu aspect profesional, fără a fi nevoiți să petreacă prea mult timp făcând acest lucru. Munca lor va fi distribuită automat clienților și altor agenții care caută lucrări de design web de bună calitate de către designeri/dezvoltatori ca ei.

Merită menționat aici că oamenii care au învățat despre „design web” prin resurse de învățare precum Massive Online Open Courses (MOOC) își pot transforma cu ușurință abilitățile în bani, construind companii de succes în jurul site-urilor de comerț electronic sau chiar start-up-uri, aplicând experiența lor. și în acele industrii.

Designerii web profesioniști încearcă să-și facă portofoliul să arate bine. Ar putea dori să arate imaginile și graficele pe care le-au făcut pentru proiectele lor pentru clienți. Vor să arate că au abilități de a gestiona diferite tipuri de html, css, php etc.