Ce elemente ar trebui să aibă un site web modern?

Ce elemente ar trebui să aibă un site web modern?

Această secțiune este despre cum să faceți vizitatorii unui site să placă site-ul dvs. Acesta va oferi o înțelegere a scopului designului web.

Această secțiune oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce alcătuiește un design modern de site web în 2019.

Pe măsură ce site-ul web evoluează, trebuie să ne gândim la cerințele sale. Designerii web fac adesea greșeala de a crede că site-urile web sunt proprietăți statice și necesită întotdeauna același design.

Ei nu realizează că unele modificări specifice ale site-ului lor pot crește conversiile și veniturile. Aceste modificări variază de la paleta de culori a site-ului, dimensiunea fontului, imaginea de fundal (posterizare), structura site-ului (consultați extensiile Yoast SEO), structura meniului, optimizarea imaginii etc., care au un impact asupra ratelor de conversie și a veniturilor unui site web.

În zilele noastre este mai frecvent să vezi o pagină web cu informații, precum și cu grafică.

O imagine poate fi folosită pentru a adăuga atracție vizuală și senzație a conținutului și, de asemenea, pentru a transmite unele informații. Dar o imagine bună trebuie să fie frumoasă, clară, curată și bine proiectată. Imaginile au nevoie de o rezoluție bună și ar trebui să aibă controale pentru balansul de alb, cum ar fi Umbre, Iluminări, Culori etc. De asemenea, o fotografie nu trebuie să aibă umbre în ea decât dacă sursa de lumină este corectă pentru acea scenă/ora anume.

Un site web trebuie să fie ușor de navigat și eficient, așa că ar trebui să aibă toate elementele care fac un site web valoros.

Acest cântec vorbește despre cât de mult efort uman este necesar pentru a crea orice anumit conținut pe un site web. Versurile dezvăluie cât de dificil este pentru scriitorul de conținut și designerul web care lucrează în perechi să conceapă o soluție, ceea ce i-ar putea duce în cele din urmă la frustrare. Cântăreața continuă cu evaluarea competiției:

„Concurența este cu adevărat dură”.

În acest videoclip, vedem cum un cercetător AI demonstrează funcția „Amprentă” pe asistentul digital Amazon Alexa. Această funcție simplă permite utilizatorilor să vadă dacă difuzoarele lor Echo sunt sau nu de la Amazon, chiar dacă nu sunt conectate la dispozitive Alexa și alte dispozitive inteligente de acasă, cum ar fi Smart Tiles.

Odată cu introducerea standardelor și tehnicilor de design web, conceptele actuale despre experiența utilizatorului și design pot fi aplicate la crearea de site-uri web. Cu toate acestea, cu ceva creativitate, este posibil să creați site-uri web moderne fără a utiliza un singur cadru de site. Deși multe dintre aceste principii nu sunt cunoscute de către designeri și dezvoltatori.

Nu ar trebui să ne gândim la aceste cadre web moderne ca un înlocuitor pentru cadrele web clasice, cum ar fi cadrele ASP sau PHP. Acestea sunt doar un strat de extensie deasupra lor. Acestea oferă caracteristici suplimentare pentru a prioritiza viteza de încărcare a paginii, scalabilitatea și persistența datelor într-un mediu de dezvoltare care este ineficient în ceea ce privește spațiul pe hard disk, resursele CPU și utilizarea memoriei. Toate aceste caracteristici pot fi utilizate împreună cu cadrul tradițional sau pe cont propriu atunci când este necesar – pentru a obține o scalabilitate sau o eficiență mai mare în anumite situații.

Știți care sunt diferențele dintre un site web vechi și unul modern? Știți de ce este important să aveți un site web responsive?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, atunci ați putea fi interesat să aflați mai multe despre asistenții de scriere AI. Acestea sunt instrumente software care generează conținut cu ajutorul inteligenței artificiale.

Prin implementarea principiilor discutate în acest articol, puteți crea un site web modern, care să vă atragă atenția și să-l păstrați pentru perioade mai lungi de timp.

Următoarele secțiuni discută câteva dintre elementele cheie la care trebuie să vă gândiți atunci când proiectați un site web cu intenția de a atrage vizitatori. Prima secțiune vorbește despre ce informații își doresc oamenii de la un site web, iar a doua, ce elemente ar trebui să fie prezente pe acesta pentru a crește șansele acestuia de a-i atrage.